Jouw eigen gelukspoppetje laten ontwerpen

Wil je zelf een uniek gelukspoppetje laten maken dan kan dat vanaf 5000 stuks.  Eigen gelukspoppetjes maken het extra speciaal om weg te geven. Op verzoek ontwerpen we een prachtig unieke lucky doll voor je. In de kleuren van jouw bedrijf, zodat je met jouw bedrijf extra geluk kun delen. Of een ontwerp dat aansluit bij jouw product. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden. We denken graag met je mee. Lees hier onder hoe het in z’n werk gaat.

artasja lucky productions  gelukspoppetjes | lucky dolls

FSCDuurzaam houten geluk

Alle nieuwe geluksontwerpen worden vanaf volgens de FSC en BSCI certificaten gefabriceerd. Ze zijn dus duurzamer, milieu- en mensvriendelijker. Zo weet je dus zeker dat de nieuwe gelukspoppetjes duurzaam zijn.

Geen eigen oplage maar toch een leuk idee?

Wil je niet zo veel gelukspoppetjes bestellen maar heb je wel een leuk idee dan kunnen we je misschien toch helpen. Laat ons gerust je idee weten en wie weet zetten wij het in de markt voor je, zodat je toch een eigen zelf bedacht gelukspoppetje hebt.

We hebben in het verleden al heel veel gelukspoppetjes van een eigen ontwerp laten maken.

  • Zo hebben we in de collectie een kokje gelukspoppetje dat Marjolein heet. Deze hebben we ontworpen omdat een klant graag een bakkertje of kokje wilde. We hebben deze ontworpen in onze collectie opgenomen. Het kokje hebben we vernoemd naar haar dochter.
  • En wat dacht je van ons pralibar gelukshangertje. Een gelukkig stukje chocolade, waar we al veel mensen erg blij mee hebben gemaakt. Dit gelukspoppetje hebben we genoemd naar een bedrijf dat chocolade verpakkingen verkoopt, Pralibon!
  • Een van onze toppers: het verpleegkundige gelukspoppetje Diana. Diana is een vriendin die op de IC werkt. We wilden onze zorghelden op deze manier een naam geven.

Deze voorbeelden zijn gemaakt met duurzaam hout. De nieuwe serie met de handjes zullen vanaf juni 2023 worden gemaakt van FSC vurenhout en de houten lettertjes van Theaceae hout, een heester Camelia genaamd. De lettertjes laten we speciaal voor ons maken, lekker klein, maar wel milieuvriendelijker dan de plastic lettertjes. Zo wordt het hele gelukspoppetje, zelfs als je er een sleutelhanger van maakt, duurzaam en fijner voor onze planeet!

maatwerk gelukspoppetjes

Jouw eigen gelukspoppetje

Hoe gaat dit in zijn werk?

Neem contact op met ons en we gaan aan de slag met de informatie die we van je krijgen. We ontwerpen een gelukspoppetje waarvan we denken dat dit is wat je bedoeld. Is het net niet wat je bedoeld, dan wordt het aangepast. Net zo lang tot je over het ontwerp helemaal tevreden bent. Want daar worden wij weer heel gelukkig van.

Definitief ontwerp

Zodra we een definitief ontwerp hebben, maken we een prijsopgave voor je. Na akkoord, gaan we aan de slag met een sample. Dit laten we maken en als dat klaar is mailen we je een foto. Als er dan geen grote aanpassingen nodig zijn, laten we het gelukspoppetje naar ons versturen. Samen kijken we of er nog eventuele aanpassingen nodig zijn. Zijn er aanpassingen nodig, dan geven we die door en krijgen we een foto met de aanpassingen.

Akkoord op de sample

Zodra je akkoord geeft, gaat het in productie en wachten we allemaal met spanning af naar al het geluk dat naar ons toe zal worden gestuurd. We laten dan bij de dagopvang voor mensen met een beperking de gelukspoppetjes verpakken in zakjes met de aantallen die je wil. Wil je de poppetjes verpakt per 50 of 10? Het kan allemaal. Ze worden daar op de dagopvang heel erg blij van en daarmee dragen we ook weer samen bij aan het werkgeluk van deze speciale mensen!

Op deze manier besparen we enorm veel plastic doosjes uit en ruimte tijdens het vervoer, zodat er zo min mogelijk plastic soep in onze oceaan en wateren terecht komt.

Neem voor informatie contact op met info@artasja-lucky-productions

Eigen ontwerpster

Al onze ontwerpen worden gemaakt door onze vormgeefster Monique van der Steen. Zij helpt ons al jaren bij alle mogelijke moois op het gebied van gelukspoppetjes. En nu werd het tijd om uit te gaan breiden naar de mogelijkheid om voor iedereen een uniek gelukspoppetje te laten ontwerpen. Dit kan al vanaf 5000 stuks. Mo zal er met veel plezier mee aan de slag gaan!