Artasja Lucky Productions

Artasja Lucky Productions is onderdeel van Artasja, creatieve toepassingen en staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel Oost-Brabant onder nummer 17184829.

Onze producten zijn te bekijken en te bestellen in onze webshop en groothandel. Je vindt hier ook bijpassende producten zoals kaartjes, pennen, sleutelhangers en schrijfblokjes.

artasja lucky productions  gelukspoppetjes | lucky dolls

Rechtstreeks contact opnemen

Je kunt rechtstreeks contact met ons opnemen via:

info@artasja-lucky-productions.com

+31402557114

Het team van Artasja Lucky Productions

Steve Pilmeyer

Steve Pilmeyer

Steve bedenkt allerlei geluk voor Artasja Lucky Productions. Van nieuwe producten die ontworpen moeten worden. Tot aan het in de markt zetten van deze producten. 

Naast werkzaam binnen dit team, is hij ook professioneel en gecertificeerd bespanner. Zo kom je hem regelmatig tegen op toernooien om te bespannen. Bijvoorbeeld op het ABN AMRO toernooi.

Plaats je een bestelling in onze webshop of groothandel? Dan heb je grote kans dat deze is ingepakt door deze hardwerkende kracht. 

Monique van der Steen

Monique van der Steen

Alle ideetjes die worden bedacht door Steve en Jans, worden geappt naar Mo. Want iemand moet het ontwerpen. Al jaren ontwerpt deze creatieveling onze eigen poppetjes, kaartjes, bloknootjes en pennen. En daar wordt zij enorm blij van.

Hiernaast werkt ze nog bij een zorgverzekeraar. De combinatie met het ontwerpen van geluk, maakt haar een blij mens. 

Mis je een ontwerp? Laat het ons weten, dan zetten we Mo direct aan het werk.

Jans Pilmeyer

Jans Pilmeyer

Eigenaresse van al dit geluk. Met een hoofd dat continue nieuwe ideetjes bedenkt. Ze hopt vrolijk door het leven, want geluk delen, daar wordt ze enorm blij van. 

Ze loopt al heel wat jaren rond in de webshop en gelukspoppetjes wereld. Regelmatig is ze nog verbaasd over het enorme succes. En dat maakt haar terecht enorm trots. 

Samen met haar team, probeert ze elke dag opnieuw de wereld te voorzien van extra geluk. Want dat is helaas nog steeds erg nodig.