Collectie gelukspoppetjes

Voor bedrijven is onze collectie gelukspoppetjes te bestellen in de groothandels. De collectie wordt regelmatig aangepast en uitgebreidt. Heb jij een groothandel en wil je op deze pagina vermeld worden als je gelukspoppetjes van Artasja Lucky Productions® verkoopt, neem dan even contact op met info@artasja-lucky-productions.com en we voegen je toe aan deze website. De gelukspoppetjes zijn voor bedrijven nu te bestellen via www.gelukspoppetjes-groothandel.nl 

Particuliere gelukszoekers kunnen terecht in verschillende webshops, oa bij www.gelukspoppetjes.eu. Ook zijn onze producten te verkrijgen bij andere winkels en shops. Een overzicht vind je op de pagina Hier te verkrijgen.

artasja lucky productions  gelukspoppetjes | lucky dolls

Maatwerk gelukspoppetjes

We bieden diverse mogelijkheden voor maatwerk. Zo is het mogelijk om bij de alle gelukspoppetjes een kaartje te laten ontwerpen. Met eigen logo en teksten. Of een pen, noteblokje of sleutelhangers.

Gelukspoppetjes laten verpakken

We kunnen onze producten ook laten verpakken voor je. Zo heb je een mooi pakketje voor je klanten, personeel of gasten. Deze pakketjes worden verpakt door medewerkers van de sociale werkplaats. Een activiteit waar zij met ons, veel plezier aan beleven. Zo weet je ook zeker dat je geluk MVO wordt verzonden.

Eigen gelukspoppetjes laten ontwerpen

Het is ook mogelijk dat we voor je een gelukspoppetje ontwerpen. Vanaf 5000 exemplaren worden deze speciaal voor jou ontworpen. Informeer vrijblijvend naar de voorwaarden.

Ideetje voor een ontwerp?

Wil je niet zo veel afnemen? Maar mis je wel een ontwerp? Laat het ons weten. Wellicht ontwerpen het poppetje en nemen deze lucky doll op in onze collectie. Zo hebben we bijvoorbeeld een moslima poppetje met hoofddoekje ontworpen op verzoek.

Nieuwe ontwerpen komen er aan

We zijn hard bezig met nieuwe ontwerpen. Ontwerpen die volgens de nieuwe duurzame normen worden gemaakt. We zijn bezig met het maken van een geluksdoktertje. We hadden al een verpleegkundige/ zustertje, maar we hadden veel vraag naar een dokter. Leuk om te geven aan je dokter of collega, bijvoorbeeld bij de dag van de verpleging of dag van de zorg.

Tevens hebben we een maatwerk gelukspoppetje ontworpen voor Jaap Bressers. Jaap heeft een prachtige site met Carlosmomentjes. We vonden het een eer om een speciaal Carlos gelukspoppetje te mogen ontwerpen. Deze gaat nu in productie. Voor ons een speciaal geluksmomentje, zodat er nog meer geluk verspreid kan worden.

We hebben op verzoek ook een moslima poppetje ontworpen. We noemen dit geen gelukspoppetje. Dat past immers niet volgens de Islam, want alleen Allah brengt geluk. Uiteraard houden we daar ook rekening mee. We leven tenslotte allemaal samen in deze wereld waarin iedereen mag zijn wie die is, ook qua geloof, huidskleur of sekse.

collectie gelukspoppetjes artasja lucky productions